1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

STYLİSH Setările Explicate Jan. 27, 2021

Discussion in '⭐ Configuration Files ∕ Fișiere Configurații' started by Hattrick Caramel®, Jan. 27, ‵21.

 1. Hattrick Caramel®

  Hattrick Caramel®USER İD #1 ★★★ CARAMEL® ★★★ CARAMEL® STAFF ♛ ADMİN ♛ ★ MODERATOR ★ ♜ DEVELOPER ♜ Ⴤ STREAMER Ⴤ ☢ VİP ☢ CARAMELİZED®

  Joined:
  Jan. 1, ‵15
  Messages:
  232
  Likes Received:
  138
  Gender:
  Male
  Job:
  Security Researcher
  From:
  Turda, Cluj, Romania (RO)
  Browsing From:
  With:
  Page:
  CPU:
  İntel® İ7
  GPU:
  nVidia GTX 1K
  Rank With Hack:
  LEM+
  Rank Without Hack:
  LEM+
  Smurf Accounts:
  3
  Favorite Map:
  Dust 2
  Favorite Weapon:
  AWP
  Favorite Pistol:
  Desert Eagle
  Drink:
  Coffee ∕ Bourbon
  Cigarettes:
  Lucky Strike
  Phone:
  Samsung, İPhone, ASUS
  YouTube™ Video #1:
  WATCH NOW
  YouTube™ Video #2:
  WATCH NOW
  YouTube™ Channel:
  Auto:
  BMW
  Moto:
  BMW
  İmaging:
  Sony
  Printing:
  Xerox
  Mood Fixer:
  Methylene Blue
  AİM:
  BOT
  İCQ:
  666
  Yahoo!:
  carmen.cocis@yahoo.com
  Skype™:
  hattrick.claudiuhks
  Facebook®:
  xpp19p
  Twitter™:
  claudiuhks
  Steam™:
  Aim

  Fov = Distanța dintre țintă și victimă (centrul sau marginea unei părți a corpului), necesară să înceapă Aim-ul să lucreze.

  Smooth = Ținta să fie trasă către victimă (centrul sau marginea unei părți a corpului), în mod treptat. Scade din eficiență.

  Dynamic fov = Caramel stochează în memorie distanța dintre tine și inamic. Să zicem că cel mai îndepărtat inamic cu care te-ai luptat a fost la 2000 de unități depărtare de tine. Dacă la Ak ai pus Fov 0.16, acest Fov va fi activ doar dacă inamicul cu care te lupți e la o distanță de aproximativ 2000 de unități depărtare de tine. La o distanță de 1000 de unități depărtare de tine, va fi considerat 0.24 (0.16 x 1.5), iar la o distanță de o unitate depărtare de tine, 0.32 (0.16 x 2.0). Distanța maximă atinsă este segmentată pe 100 de bucăți. Astfel, în funcție de distanța dintre tine și victimă, pot fi aplicate 100 de Fov-uri diferite. Cu cât victima este mai aproape, cu atât Fov-ul armei este mai mare. Dublu față de cât îl setezi atunci când victima este cel mai aproape de tine, și cât îl setezi, atunci când victima este cel mai departe de tine. Această opțiune s-a adăugat fiindcă trebuia să setezi Fov-ul cât mai mic, ca la distanțe mari între tine și victimă să nu facă urât ținta. Astfel, la distanțe mici, Aim-ul devenea inutil.

  Dynamic recoil =

  [​IMG]

  Oricând există o distanță între ținta vizibilă în joc și cea invizibilă (albă, în poză), unghiul de recul nu este zero. În timpul Spray-ului sau în timp ce te miști, dacă tragi, gloanțele nu merg fix unde este pusă ținta vizibilă în joc. Asta înseamnă că unghiul de recul la momentul respectiv e mai mare ca zero. Dynamic recoil-ul face ca atunci când inamicul este cel mai aproape de tine, să lucreze Aim-ul chiar și la unghiuri de recul foarte mari, la Spray-uri, iar când este cel mai departe de tine, să lucreze doar la unghiuri de recul foarte mici, nu și la Spray-uri sau în timp ce ești în mișcare. Se folosește de distanța despre care se vorbește și la Dynamic fov, mai sus. Aici este o setare, [None, -25%, -50%, -66%, -75%, -80%, -85%, -90%], care micșorează sau nu acele 100 de unghiuri de recul diferite, stabilite pe acea distanță maximă dintre tine și victimă. Atunci când un inamic este la o distanță foarte mare de tine, corpul lui este cât ținta ta de mare. La Spray, un Spray mai mic sau fiind în mișcare, s-ar vedea foarte urât Aim-ul. Tocmai din acest motiv a fost adăugată această opțiune. Normal, scade din eficiență la distanțe mari între tine și victimă. În schimb, te face să pari norocos, nu Hacker.

  Trigger

  Intensity = La ce viteză a Mouse-ului, să înceapă Trigger-ul să lucreze. Nimeni nu vrea ca arma să scape gloanțe pe țeavă, fără ca ținta să fie pusă pe inamic, ci doar trasă peste inamic.

  Show delay = O parte a corpului inamicului, trebuie să fie vizibilă, măcar atât timp pe ecran, ca Trigger-ul să înceapă să lucreze.

  Notă finală.

  Tocmai ce au fost adăugate, e posibil să nu fie chiar perfecte deocamdată. Însă, treptat, o să devină tot mai bun și mai captivant de cât e deja.
   
  Last edited: Feb. 17, ‵21
  Wet Willy likes this.

Share This Page