(EN) So, first of all, I'm not responsible for any game bans, I don't recommend using the Wall Hack Config, unless you're sure you can hide it very well. This Cheat, really does its job when it comes to Legit Cheating, have fun on the Battlefield! (RO) Deci, in primul rand, nu sunt responsabil pentru nicio banare de joc, nu recomand folosirea Wall Hack-ului, pana cand nu sunteti siguri ca-l puteti ascunde foarte bine. Cheat-ul chiar isi face treaba, mai ales cand vine vorba de Legit Cheating, multa distractie! --------------------------------------------------------------------- --> Put the files from the RAR in ../Documents/Caramel/ --> Plaseaza fisierele din RAR in ../Documents/Caramel/ Last Update / Ultimul Update 07.12.2020 @ 12:10 UPDATED LATEST VERSION UPDATED AIMBOT TO LOOK MORE LEGIT (Was A Bit Outdated) FIXED BACKTRACK TO LOOK MORE LEGIT --> Please report any bugs / useful changes down in the comment section! -----> I have over 200 hours with these Configs (WH too), on my Main, they aren't Blatant, use WH on your own risk, tho'. Supreme - MM Global - Wingman
+REP Added the Config Files to the Global Caramel Download. Apropo, pentru ce e acel "FPS" din nume la fisiere?
Super! FPS - Nu are unele chestii, pentru mai multe FPS-uri, prin unele chestii, ma refer la Grass, Shadows, .. Iar Laptop, pentru cele mai Potato sisteme Config-urile le-am facut si pentru niste prieteni ce au Lag, si de aia le-am adaugat si pe alea doua, le poti scoate daca e, din RAR.
Ai idee cum scot Glow-ul acela? In sensul ca, atunci cand un jucator este vizibil, are o culoare albastra. Nu stiu cum sa scot, ca din Hack, apare ca e dezactivat tot.
Da, e de la Hack, desi nu cred, sau de la Config, oricum Config-ul acesta nu mai este bun de la ultimul Update la CS:GO, multe setari nu mai sunt acolo, mie mi-a mers initial, dar am intrat in joc din nou, am activat Config-ul, si nu mai merge cu setarile de mai sus, raman neschimbate.
Poti te rog sa faci un Update la Config? Este cel mai bun Config pe care l-am folosit. Joc de cand am contul cu el. 600+ H
Si eu la fel, joc cu el de cand am Caramel si e super Legit, adica am Global de 2 luni, si inca joc, si nu s-a prins nimeni E super OK Config-ul, l-am actualizat eu, cum am putut. Asteptam, Hattrick, sa-l pui
Config-ul merge, @69xyz, trebuie doar modificat pe alocuri, nu cine stie ce, depinde cum vrei sa joci cu el, daca vrei, ti-l dau pe al meu, e tot asta la baza, dar, facut de mine, Legit.
In mare parte, e acelasi, adica cu ce a pus @ItSRobyYT, doar facut sa mearga la versiunea actuala a CS:GO-ului, si configurat pentru mine, acuma, fiecare joaca cum ii place. ALT-ul se tine apasat, este pentru Trigger, doar cand vrei cu un Delay anume, si DMG. Wall-ul, adica Glow-ul, la fel se activeaza, dezactiveaza, pe Numpad 5. Trebuie doar sa-l mai intreb pe @Hattrick Caramel®, cum as putea face, ca atunci cand este activat Glow-ul (Wall-ul), si sunt ei in Smoke, sa-i vad alta culoare, gen sa nu trag din greseala prin Smoke. De aia nu prea joc cu Wall. Acuma s-ar putea ca voua sa va mearga diferit, sau sa nu functioneze cum trebuie, mie imi merge perfect
In seara asta il fac. Habar nu am, nici eu nu joc cu Wall, doar ESP pentru grenade. Verific imediat si rezolvam. Daca se poate, iti zic cum, altfel, implementez in Caramel.
Glow-ul, Chams-ul & Esp-ul sunt irecuperabile - permanent. Cred ca se poate da Load cu Incremental Load bifat, astfel, nu va pierdeti Skin-urile si / sau Wall-ul, deja facut(e).
Cu placere Modificari Code: Minus Skins Minus Third Person Minus Third Person Key (VK_XBUTTON2 [ MOUSE5 ]) Minus Custom Menu Style Minus Chams Minus Glow Minus Esp A ramas Code: Sound Aim (Key Only - Hold - [VK_LBUTTON { MOUSE1 }]) Trigger (Key Only - Hold - [VK_LMENU { LALT }]) Back Track Zoom Zoom Key (0x56 [ V ]) Fps Improvements (Visual & Misc) Cand au fost publicate initial, fisierele Config ale lui @ItSRobyYT, .. Tab-ul Aim, nu avea atata in el, .. Si anumite lucruri, din Tab-ul Aim, aveau o alta valoare implicita (Default), fata de cum au acum. Minimum Damage de exemplu, acum e 0, inainte, era 1. Foarte putin, mai trebuie sa modifici, ..